logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

Een echt familiebedrijf

SINDS 1997

Hartelijk welkom op de website van Autobedrijf Bronkhorst Ermelo! U heeft bij ons een ruime keuze uit ongeveer 50 voorradige occasions. Mocht uw keuze niet bij ons voorradig zijn, dan zoeken wij op basis van uw wensen de auto die bij u past. Naast de verkoop van auto’s verhuren wij ook auto’s.

Content Image 2

MARVIN BRONKHORST


Mijn naam is Marvin Bronkhorst en vanaf 2008 werkzaam binnen de autobranche. In 2017 heb ik het bedrijf met veel plezier en enthousiasme overgenomen.

Wij streven er nu en in de toekomst naar om onze klanten tevreden te maken en te houden. Onze service en betrouwbaarheid hebben we daarom ook hoog in het vaandel staan.

gallery_images_3_0_16666143011710029608.jpg

WAT MEER OVER ONS

Wilt u alles geregeld hebben wanneer het gaat om financiering en verzekering? Desgewenst kan in overleg afspraken worden vastgelegd voor een garantiebepaling van een half jaar of een jaar. Wij helpen u graag verder.

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk advies, neem contact op dan plannen wij een afspraak in. Door de jarenlange ervaring is een breed netwerk opgebouwd en kopen wij veelal auto’s in bij automerkdealers. Wij leveren u alleen een auto met een recente of nieuwe APK.

Wilt u uw auto afgeleverd hebben met een complete onderhoudsbeurt? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Morgen Internet � Zorgeloos Light website